Pagina 1 van 1

Nikon Z6 Flash sync Probleem

Geplaatst: zo mar 31 2019 1:56 pm
door Yilmaz
Beste leden,

Ik gebruik al jaren Nikon camera's. Ik ben net paar maanden geleden overgestapt naar systeem camera Z6. Ik heb probleem met flitser tijdens het fotograferen. Foto's zijn niet goed belicht, onder of overbelicht. Hierover heb ik contact gehad met Nikon support maar volgens medewerker fotografeer ik achter elkaar, daardoor flitser ( SB-910 ) kan niet snel opladen. Ik heb zelf ook geprobeerd dat de ready lamp volledig klaar is om te flitsen maar resultaat blijft het zelfde. Ik heb ook een andere flitser gehuurd maar nog steeds zelfde resultaat dus niks meten maken met flitser. Heef er iemand ook toevallig de zelfde probleem?

Alvast bedankt,
Yilmaz

Re: Nikon Z6 Flash sync Probleem

Geplaatst: ma apr 01 2019 9:08 am
door Hans Braakhuis
Reset de camera terug naar de fabrieksinstellingen en reset de SB-910 met de twee knoppen.

Re: Nikon Z6 Flash sync Probleem

Geplaatst: ma apr 01 2019 9:19 am
door Gerard
Ik heb tijdens een nikon uitje begrepen dat flitsen met de ZX een probleem kan geven. Want synchroniseren is het probleem werd er verteld door de gebruiker van de ZX camera.

Re: Nikon Z6 Flash sync Probleem

Geplaatst: di apr 02 2019 6:58 pm
door George Fennes
Denk dat er een software update zit aan te komen.

Groetjes van George

Re: Nikon Z6 Flash sync Probleem

Geplaatst: ma apr 08 2019 9:18 pm
door Yilmaz
Bedankt voor jullie reactie’s!
Ik heb alles geprobeerd. Terug naar de fabrieks instellingen ( Camera en flitser ) Voor de zekerheid heb ik een andere flash gehuurd maar probleem niet opgelost. Ik heb hem vandaag naar de reperatie gestuurd. Ik ben benieuwd!