D4 monitor on met aan knop?

Discussies over fotografie met de D1, D2, D3, D4, D5 en D6

Onderwerp:

D4 monitor on met aan knop?

Berichtdoor PeterWeter » ma aug 24 2015 10:26 am

Heeft de D4 geen optie om het info scherm aan te zetten als je de aan knop verder naar rechts schuift zoals de D800 kan via de Controls F1 optie?

Ik heb nu een D800 naast mijn D4 en ik vind deze optie erg handig, je hoeft niet naar de Info knop te zoeken. Die zit links op de D4 en rechts op de D800.
Nikon FX body's met het nodige lichtsterk glaswerk ervoor.

Flickr : http://www.flickr.com/photos/petercdejong/
Facebook : https://www.facebook.com/peter.c.dejong
Gebruikersavatar
PeterWeter

Forumlid
Berichten: 134


Locatie: Lelystad
Ervaringsniveau: *****
Foto's bewerken toestaan: Ja
Contacteer:

Onderwerp:

Re: D4 monitor on met aan knop?

Berichtdoor PeterWeter » di dec 01 2015 9:52 pm

Grote stilte...


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Nikon FX body's met het nodige lichtsterk glaswerk ervoor.

Flickr : http://www.flickr.com/photos/petercdejong/
Facebook : https://www.facebook.com/peter.c.dejong
Gebruikersavatar
PeterWeter

Forumlid
Berichten: 134


Locatie: Lelystad
Ervaringsniveau: *****
Foto's bewerken toestaan: Ja
Contacteer:

Onderwerp:

Re: D4 monitor on met aan knop?

Berichtdoor LittleWing » di dec 01 2015 10:21 pm

Hallo Peter,

Ga eens naar:

Menu --> Persoonlijke Instelling Menu (Potloodje) --> Ga dan naar bediening (f) --> Bij f1 staat schakelaar kies daar de optie beide (Lampje+Info).

Als het goed is moet dat werken....
Lars Bezemer
___________
Flickr
Unique Nature
Gebruikersavatar
LittleWing

Forumlid
Berichten: 102


Locatie: Medemblik
Ervaringsniveau: ***
Foto's bewerken toestaan: Nee
Contacteer:

Onderwerp:

Re: D4 monitor on met aan knop?

Berichtdoor PeterWeter » do jan 14 2016 8:14 pm

Optie F1 is op de D4 'Multi Selector Center Button'.
Nikon FX body's met het nodige lichtsterk glaswerk ervoor.

Flickr : http://www.flickr.com/photos/petercdejong/
Facebook : https://www.facebook.com/peter.c.dejong
Gebruikersavatar
PeterWeter

Forumlid
Berichten: 134


Locatie: Lelystad
Ervaringsniveau: *****
Foto's bewerken toestaan: Ja
Contacteer:

Onderwerp:

Re: D4 monitor on met aan knop?

Berichtdoor Wilci » do jan 14 2016 8:46 pm

PeterWeter schreef:Heeft de D4 geen optie om het info scherm aan te zetten als je de aan knop verder naar rechts schuift zoals de D800 kan via de Controls F1 optie?


Ik kende die optie niet en miste het ook niet. Ik vind deze optie dan ook niet niet terug. Niet in het menu van de camera en ook in de handleiding zie ik er nergens iets over staan.
Gebruikersavatar
Wilci

Forumlid
Berichten: 410


Locatie: Gemeente Zevenaar
Foto's bewerken toestaan: Ja
Contacteer:


Terug naar “D1, D2, D3, D4, D5 & D6”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten