A900 accu's lopen 's nachts leeg

Discussies over fotografie met de Coolpix camera's

Onderwerp:

A900 accu's lopen 's nachts leeg

Berichtdoor McCass » ma okt 15 2018 9:03 am

Nog geen maand geleden een Coolpix A900 camera gekocht.
Naast de standaard accu ook nog een reserve accu gekocht.
Nu merk ik dat de camera bij het niet gebruiken de accu door de nacht heen leegtrekken.
Als ik de camera aanzet krijg ik de boodschap "Batterij leeg".
Dit gebeurd met beide accu's.
Is dit normaal?
Doe ik iets verkeerd bij het uitzetten (met de aan/uit knop)?
Of moet ik terug naar de winkel?
McCass

Forumlid
Berichten: 3


Ervaringsniveau: ***
Foto's bewerken toestaan: Nee

Onderwerp:

Re: A900 accu's lopen 's nachts leeg

Berichtdoor gijs sandberg » ma okt 15 2018 9:55 am

Beste M,
Welkom.
re: terug
Ik zou eerst even overleggen met NIkon zelf, 0900-1callnikon, kantooruren, bijna gratis.
Groeten, Gijs
Overigens ben ik van mening dat G-lenzen verboden moeten worden. (vrij naar Cato de oudere)
Gebruikersavatar
gijs sandberg

Clublid
Berichten: 6585


Locatie: Zuid Holland
Ervaringsniveau: *****
Foto's bewerken toestaan: Nee

Onderwerp:

Re: A900 accu's lopen 's nachts leeg

Berichtdoor McCass » ma okt 15 2018 9:57 am

Gijs,

dank voor je snelle reactie

Groeten, Ruud
McCass

Forumlid
Berichten: 3


Ervaringsniveau: ***
Foto's bewerken toestaan: Nee

Onderwerp:

Re: A900 accu's lopen 's nachts leeg

Berichtdoor McCass » ma okt 15 2018 12:36 pm

Net contact gehad met Nikon Support.
De oorzaak zou kunnen wezen dat ik op m'n iPhone in de App SnapBridge de functie 'Autokoppeling' aan heb staan.
Zou logisch kunnen wezen.
Functie uitgezet en nu maar weer afwachten.
McCass

Forumlid
Berichten: 3


Ervaringsniveau: ***
Foto's bewerken toestaan: Nee

Onderwerp:

Re: A900 accu's lopen 's nachts leeg

Berichtdoor JOHOF » do mar 07 2019 6:11 pm

Dat lijkt inderdaad logisch, maar mijn accu loopt ook leeg terwijl de telefoon is uitgeschakeld. Is er inmiddels al iets te melden? Overigens geeft mijn fototoestel een melding bij uitzetteendat de verbinding blijft bestaan.Er staat ook bij aangegeven dat het op een of andere manier kan worden uitgezet. Dat heb ik helaas niet kunnen vinden. Het gaat hier ook om snapbridge.
JOHOF

Clublid
Berichten: 3


Ervaringsniveau: ***
Foto's bewerken toestaan: Nee


Terug naar “Coolpix”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast