'Dag v.d. bouw'. Zaterdag 13 juni 2015

Plaats hier je tips over komende evenementen die interessant kunnen zijn om te fotograferen. Zet de periode/datum en plaats in je onderwerptitel.

Onderwerp:

'Dag v.d. bouw'. Zaterdag 13 juni 2015

Berichtdoor CaptainHook » vr jun 12 2015 8:46 am

http://dagvandebouw.nl/

Op zaterdag 13 juni 2015 vieren we de 10e editie van de Dag van de Bouw. De Dag van de Bouw is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groot en bekend publieksevenement in Nederland. Leden van Bouwend Nederland, bouw- en infrabedrijven, openen die dag hun bouwhekken voor jou. In meerdere regio’s verspreid over heel Nederland kun je komen kijken wat er allemaal gebeurt achter de bouwhekken op een bouwlocatie.

Locaties: http://dagvandebouw.nl/waar/

Er zijn vast interessante bouwwerken en constructies te bewonderen en te fotograferen.
Het weer zou wel eens heel fraai kunnen zijn voor fotografie; niet zo heet meer, vlak na regenbuien --> schone heldere luchten! :idea:

Fotografiewedstrijd: http://dagvandebouw.nl/nieuws/win-jouw- ... o-op-hout/

11 jun 2015
Tijdens de Dag van de Bouw maak je kans op een mooie prijs: jouw bouwfoto uitgeprint op hout in het formaat van 1 x 1 meter!

Hoe werkt het?
Maak een zo origineel mogelijke foto op de bouwplaats die jij bezoekt tijdens de Dag van de Bouw op 13 juni 2015. Denk na, wees creatief, kijk goed, kijk anders! De winnaar ontvangt zijn eigen foto, één bij één meter groot, geprint op hout. Vergeet niet om stemmen te werven voor jouw foto; uit de top 10 foto's met de meeste stemmen kiest een jury de winnaar.
CaptainHookTerug naar “Komende evenementen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten