Pagina 1 van 1

12 mei Afgedamde Maas Instawalk van drinkwaterbedrijf Dunea

Geplaatst: ma apr 24 2017 8:11 pm
door Bertba2
POEDEROIJEN • Amateurfotografen kunnen vrijdag 12 mei meedoen met de eerste Afgedamde Maas Instawalk van drinkwaterbedrijf Dunea.

Een Instawalk is een rondleiding op een bijzondere plek, speciaal voor hobbyfotografen. Deelnemers krijgen een kijkje achter de schermen op plekken die normaal gesloten blijven. Hun foto's delen ze op Instagram en andere sociale media. Zo kan iedereen meegenieten van het resultaat.

Tegenprestatie
Tijdens de rondleiding bij Dunea krijg je een kijkje bij de grote microzeven waar het rivierwater wordt gezuiverd. En maak je een tochtje op de Dunea-boot om de rivier vanaf het water te kunnen fotograferen. De Instawalk is gratis. Enige tegenprestatie is dat je je mooiste foto's deelt op sociale media. Geef je dus snel op via afgedamdemaas@dunea.nl.

Campagne
De Instawalk is de start van de campagne over de Afgedamde Maas. Het water in de Afgedamde Maas is bron voor drinkwater voor 1,3 miljoen mensen in het westen van Zuid-Holland. Daarom werkt Dunea samen met gemeenten, lokale organisaties, boeren en tuinders in de Bommelerwaard aan de waterkwaliteit van de rivier.

Een schone rivier is niet alleen belangrijk voor de mensen in Zuid-Holland, maar ook voor omwonenden. Bijvoorbeeld om prettig te kunnen zwemmen, varen, vissen en fietsen. De campagne #mijnbron attendeert omwonenden op de bijzondere kwaliteiten van de Afgedamde Maas: een prachtige rivier waar we zuinig op zijn.

De Instawalk op 12 mei begint om 15.00 uur. Opgeven en info: www.afgedamdemaas.nl.

Re: 12 mei Afgedamde Maas Instawalk van drinkwaterbedrijf Dunea

Geplaatst: di apr 25 2017 10:05 am
door Highlander
Heel leuk initiatief, bedankt voor het delen :thumbup: