Pagina 1 van 1

Blaadje

Geplaatst: vr feb 08 2013 10:25 am
door Sz73
Deze is alweer van de herfst 2011 maar ik ben toch nieuwsgierig naar wat jullie er van vinden.

Afbeelding

Bedankt voor het kijken.

Re: Blaadje

Geplaatst: vr feb 08 2013 12:22 pm
door Sharkey
Mooie onscherpte, en kleuren. Persoonlijk zou ik alleen de bovenkant eraf croppen, het hele lichte stuk vanaf de trede. Scroll maar eens met je foto zodat dat stuk verdwijnt.
Vind hem erg stemmig!

Re: Blaadje

Geplaatst: vr feb 08 2013 9:15 pm
door weimaraner
Mooie plaat met fijne scherptediepte, sterk door zijn eenvoud.

Verder sluit ik me aan bij Sharkey, bovenkant zou kunnen ontbreken aangezien deze weinig toevoegt en de donkere rand zelfs de blik wat afleidt van het onderwerp/blaadje.

Re: Blaadje

Geplaatst: vr feb 08 2013 9:54 pm
door Angelique
Erg mooi!

Re: Blaadje

Geplaatst: vr feb 08 2013 10:17 pm
door pietje-nukem
Deze kan ik wel waarderen. Persoonlijk zou ik hem liggend maken, onderste onscherp blaadje eraf en aan de bovenkant net tot onder de dikke zwarte rand, die dunnere wel erop. maar ja, het gaat er ook om wat je zelf mooi vindt! Verder goed gezien.

Pieter.

Re: Blaadje

Geplaatst: vr feb 08 2013 10:29 pm
door Nikonsmurf
Hele mooi plaat, mooie scherptediepte. Allen inderdaad de bovenkant eraf halen, doet mijn inziens alleen maar afbreuk aan de foto.
Ik ga hem nog wel een paar keer bekijken, vind hem erg mooi.

Re: Blaadje

Geplaatst: vr feb 08 2013 11:02 pm
door Sz73
Bedankt allemaal voor jullie reacties. Hoewel de bovenste rand me niet heel erg stoort kan ik me wel vinden in jullie commentaar. Ik ben geen grote fan van croppen, niet dat ik het nooit doe maar ik probeer toch zoveel mogelijk bij de compositie te blijven die ik tijdens het fotograferen voor ogen had, maar een vierkante crop zie ik hier nog wel werken. Dankzij jullie reacties merk ik dat ik tijdens het fotograferen meer aandacht moet besteden aan storende elementen in het totale beeld en dat is iets waar ik me de komende tijd zeker op ga toeleggen, dank hiervoor. Valt me net trouwens nog wat op, net rechts van het midden op het onderste blaadje zit een donker cirkeltje wat wel verdacht veel op sensor stof lijkt, slordig want meestal let ik hier wel goed op ;-)

Re: Blaadje

Geplaatst: za feb 09 2013 4:23 pm
door Willem1952
Erg mooi, schitterende kleuren, blinkt uit door eenvoud

Re: Blaadje

Geplaatst: zo feb 10 2013 4:15 am
door jac49
Mooie opname
Persoonlijk zou ik hem onder en boven naar de regel van derde afsnijden,maar steeds weer, wat wil de fotograaf laten zien?
Heel mooie kleur en technisch ook in orde lijkt me .