Pagina 1 van 1

blijven apps behouden bij een harde reset Ipad?

Geplaatst: za okt 17 2015 1:20 pm
door MarcoEos70D
Ik heb een vraag mbt het resetten van een Ipad. Mijn vrouw heeft een Ipad mini, waarop zij een aantal spellen speelt. De Ipad is sinds de update naar ios 9.2 erg traag geworden. Een softe reset lost dat niet op. Als ik ;m een harde reset geef (volledig terug naar fabrieksinstellingen), weet ik dat ik eenmaal gekochte apps weer opnieuw kan downloaden via de appstore. Maar weet iemand of je ze dan terugkrijgt zoals je het kocht, of op het niveau waarop je zit voordat je resette)? Oftewel: kom je bijvoorbeeld bij een spel weer in level 1 terecht, of op het level waar je zat?

Heeft iemand hier ervaring mee? Thanks vast!

Re: blijven apps behouden bij een harde reset Ipad?

Geplaatst: za okt 17 2015 1:48 pm
door emiel
je kunt ook eerst even een bijna-harde-reset proberen, hierbij blijven alle instellingen en apps gewoon zoals ze waren: home knop en uit/aan knop 10 seconden gelijktijdig ingedrukt houden en loslaten als het apple logo weer in beeld komt.

bij fabrieksinstellingen is het handig om eerst een backup te maken op een computer met iTunes, dan terug naar fabrieksinstellingen en dan de backup weer terugzetten. De apple site helpt je verder met uitleg. Back-up naar de iCloud kan ook.

Als je een app opnieuw installeert vanuit de appstore ben je al je persoonlijke instellingen kwijt.

ajuus
emiel

Re: blijven apps behouden bij een harde reset Ipad?

Geplaatst: za okt 17 2015 4:44 pm
door iJoost
Instellingen raak je daarbij kwijt. Ook waar je gebleven was in een spel en dergelijke. Maar je kunt natuurlijk ook een backup terugzetten, als je die hebt in iTunes of in iCloud. Dan blijft het wel allemaal bewaard.

Re: blijven apps behouden bij een harde reset Ipad?

Geplaatst: za okt 17 2015 11:58 pm
door jfbat
Precies: maak een reservekopie, dan de iPad terug naar als nieuw en daarna de reservekopie terug. Als dat ook niet helpt, zit er inderdaad weinig anders op dan alle spelletjes weer van nul af aan te beginnen...