Nikon update: Nikon D850 en View NX-I

Deze sectie is bedoeld voor discussies en vragen over hardware en software die niet direct met fotograferen te maken heeft.

Onderwerp:

Nikon update: Nikon D850 en View NX-I

Berichtdoor voorhammr » di feb 13 2018 1:57 pm


Er zijn de laatste weken diverse updates uitgebracht. Deze updates zijn vooral interessant voor Nikon D850 en View NX-I en Capture NX-D gebruikers. Hieronder meer informatie over de updates. Nikon D850 firmware update naar v1.01 – 16-01-2018 In deze update zijn de volgende problemen zijn verholpen: - Gebruikers die Beeldsensor reinigen afsloten nadat zij het hadden toegevoegd aan en geopend via MIJN MENU keerden niet terug naar MIJN MENU maar naar het SETUP-MENU. - Foto's gemaakt met Aan geselecteerd voor Ruisonderdr. lange tijdopname bevatten soms meer ruis of schaduwen met een groenachtige zweem. - Lichte diafragmaresetvertraging doet zich soms voor na het maken van opnamen bij ...
Gebruikersavatar
voorhammr

Bestuurslid
Berichten: 1263


Locatie: Weesp
Ervaringsniveau: ***
Foto's bewerken toestaan: Ja
Contacteer:

Onderwerp:

Re: Nikon update: Nikon D850 en View NX-I

Berichtdoor Jur » wo feb 14 2018 5:41 pm

Re: View NX-I versie 1.2.11

Voor Mac-gebruikers met OS Sierra en High-Sierra is het wellicht interessant om te weten dat de beperkingen ten aanzien van het gebruik van Transfer 2 nu niet meer van toepassing zijn (eindelijk!).
Jur
Gebruikersavatar
Jur

Forumlid
Berichten: 2675


Locatie: Haren Gn
Foto's bewerken toestaan: Nee
Contacteer:


Terug naar “Computer hardware en software algemeen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 10 gasten