Wijzigingen NCN Fotolocaties

Alleen de redactie kan locaties plaatsen. Reageren in topics kan wel.
Stuur locaties in per email naar fotolocaties@nikon-club-nederland.nl

Onderwerp:

Wijzigingen NCN Fotolocaties

Berichtdoor Henk » di mar 25 2014 11:09 pm

Op de NCN Fotolocaties pagina's is sinds kort een aantal wijzigingen doorgevoerd.

Zoeken
De belangrijkste wijziging betreft de zoekpagina. De oude plugin die we gebruikten om via Google Maps te zoeken naar fotolocaties werkte niet meer goed. Die plugin is inmiddels vervangen door een nieuwe plugin met meer mogelijkheden.

Categorieën
Zo biedt de nieuwe plugin de mogelijkheid om naast het zoeken op afstand ook te zoeken naar bepaalde categorieën. Zoek je een leuke stad, een dierentuin of een mooi stukje natuur, maar maakt de afstand je niet zo veel uit, dan kies je de gewenste categorie en zet je de afstand op (bijv.) 200 km. Maar natuurlijk kun je ook gewoon op zoek naar een Architectuur fotolocatie bij jou in de buurt. Vul je geen plaatsnaam in, dan wordt er automatisch gerekend vanuit Utrecht.

Verder hebben we elke categorie een eigen icoontje gegeven, zodat je bij het zoeken op afstand eenvoudig kunt zien tot welke categorie een locatie behoort. Hoort een locatie overigens tot meerdere categorieën, dan zie je het icoontje van de eerste categorie (alfabetisch). En nu we het toch over de categorieën hebben: omdat er al een aantal musea tussen de fotolocaties stond, is de categorie Musea toegevoegd.

Fotolocaties melden
En uiteraard wijs ik je er graag nog eens op dat nieuwe fotolocaties van harte welkom zijn. Met jullie hulp moeten we van dit onderdeel op het forum toch een mooi plekje kunnen maken. Je kunt je fotolocatie hier melden.We hebben er nu ruim 70, dus op naar de 100!

Heb je nog opmerkingen of vragen over het onderdeel Fotolocaties, dan hoor ik dat graag.
Laatst gewijzigd door Henk op do apr 24 2014 9:51 pm, 2 keer totaal gewijzigd.
Reden: Op verzoek van Henk is dit een mededeling gemaakt.
Gebruikersavatar
Henk

Postmaster
Berichten: 1534


Locatie: Deventer
Ervaringsniveau: ***
Foto's bewerken toestaan: Nee
Contacteer:

Terug naar “NCN Fotolocaties”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast