Onderwerp wordt niet gemarkeerd

Plaats hier je vragen en opmerkingen over dit forum.

Onderwerp:

Onderwerp wordt niet gemarkeerd

Berichtdoor Cor Gortzak » za mar 16 2013 4:06 pm

Sinds vandaag heb ik een probleempje met berichten die ik gelezen heb.

Als ik een bericht gelezen heb kwam er eerst een kleurloos symbooltje voor dit bericht.
Sinds vanmiddag blijft het gekleurde symbooltje voor dit bericht staan.

Dit is erg lastig aangezien je nu niet meer kunt zien of je een bericht wel of niet gelezen hebt.
Als ik uitlog en weer inlog dan zijn de symbooltjes van de berichten die ik wel gelezen heb wel grijs.

Is dit een instellingsfout of zit het in de software?

Bedankt alvast voor een reactie

Cor G.
Cor

Nikon D80 / Nikkor 50mm 1.4 / Nikkor 18-70 / Nikkor 55-200 VR / SB 800 / Manfrotto 055XPROB met 498RC4 balhoofd
Gebruikersavatar
Cor Gortzak

Forumlid
Berichten: 821


Locatie: Dordrecht
Ervaringsniveau: ****
Foto's bewerken toestaan: Ja

Onderwerp:

Re: Onderwerp wordt niet gemarkeerd

Berichtdoor Patrick » za mar 16 2013 4:20 pm

Aan onze kant is niets veranderd. Ik heb er zelf ook geen last van.

Probeer eens of het opgelost is als je de forumcookies een keer weggooit. Dat kan je simpel doen door rechtsonder op de webpagina te klikken op "Verwijder alle forumcookies".
Patrick | Instagram | Flickr | Nikon D700 en diverse Fujifilm camera's met veel te veel glas
Gebruikersavatar
Patrick

Technisch Beheerder
Berichten: 25336


Locatie: Velserbroek
Ervaringsniveau: *****
Foto's bewerken toestaan: Ja
Contacteer:

Onderwerp:

Re: Onderwerp wordt niet gemarkeerd

Berichtdoor Arthur Mol » za mar 16 2013 4:46 pm

F5 misschien eens proberen?
Pana FZ1000, Oly E-M5 II, 12-40, 40-150R, 75-300.

Gebruikersavatar
Arthur Mol

Forumlid
Berichten: 3402


Locatie: R'dam Zuid
Foto's bewerken toestaan: Nee
Contacteer:

Onderwerp:

Re: Onderwerp wordt niet gemarkeerd

Berichtdoor Roelof » za mar 16 2013 10:50 pm

Is het een probleem bij alle draadjes of bij eentje?
Kun je in het laatste geval een link geven naar het probleemdraadje?
Iedereen maakt fouten, zelfs ik.
Gebruikersavatar
Roelof

Clublid
Berichten: 5390


Locatie: Hoogeveen
Ervaringsniveau: ***
Foto's bewerken toestaan: Ja

Onderwerp:

Re: Onderwerp wordt niet gemarkeerd

Berichtdoor Cor Gortzak » zo mar 17 2013 9:17 am

Het is bij alle draadjes en F5 werkt ook niet.

Wat wel werkt is als ik weer op nieuwe berichten druk maar dan komt steeds het eerste bericht weer naar voren en dat is nog lastiger.
Cor G
Cor

Nikon D80 / Nikkor 50mm 1.4 / Nikkor 18-70 / Nikkor 55-200 VR / SB 800 / Manfrotto 055XPROB met 498RC4 balhoofd
Gebruikersavatar
Cor Gortzak

Forumlid
Berichten: 821


Locatie: Dordrecht
Ervaringsniveau: ****
Foto's bewerken toestaan: Ja

Onderwerp:

Re: Onderwerp wordt niet gemarkeerd

Berichtdoor Roelof » zo mar 17 2013 11:28 am

In dat geval zou ik de forumcookies eens verwijderen, zoals Patrick ook al voorgesteld heeft.
Laat je jezelf altijd ingelogd? In dat geval zou je eens uit kunnen loggen.
Iedereen maakt fouten, zelfs ik.
Gebruikersavatar
Roelof

Clublid
Berichten: 5390


Locatie: Hoogeveen
Ervaringsniveau: ***
Foto's bewerken toestaan: Ja

Onderwerp:

Re: Onderwerp wordt niet gemarkeerd

Berichtdoor Cor Gortzak » di mar 19 2013 8:23 am

Het probleem blijft.

Alle voorstellen uitgeprobeerd en na een bericht gelezen te hebben blijft het icoontje voor het bericht zijn kleur houden en wordt het geen grijs icoontje.
Dit is erg lastig en vergald mijn plezier van het bekijken van de diverse berichten.

Is er echt niemand die mij een oplossing voor dit probleem kan bezorgen.

Zou erg dankbaar zijn hiervoor.

Cor G
Cor

Nikon D80 / Nikkor 50mm 1.4 / Nikkor 18-70 / Nikkor 55-200 VR / SB 800 / Manfrotto 055XPROB met 498RC4 balhoofd
Gebruikersavatar
Cor Gortzak

Forumlid
Berichten: 821


Locatie: Dordrecht
Ervaringsniveau: ****
Foto's bewerken toestaan: Ja

Onderwerp:

Re: Onderwerp wordt niet gemarkeerd

Berichtdoor Rob Smit » di mar 19 2013 8:42 am

Ik doe een gok: windows 8
Gebruikersavatar
Rob Smit

Forumlid
Berichten: 1194


Locatie: Omgeving Breda
Ervaringsniveau: *****
Foto's bewerken toestaan: Nee
Contacteer:

Onderwerp:

Re: Onderwerp wordt niet gemarkeerd

Berichtdoor Warner » di mar 19 2013 8:54 am

Is bij mijn macbook ook zo. geen grijs rondje meer!
Groet, W@rner


NCN-lid NPS-lid
Alles heeft zijn reden.
Gebruikersavatar
Warner

Forumlid
Berichten: 441


Locatie: Castricum
Foto's bewerken toestaan: Ja

Onderwerp:

Re: Onderwerp wordt niet gemarkeerd

Berichtdoor Cor Gortzak » di mar 19 2013 4:21 pm

Rob: Is Windows 7.0

Warner: Nee het is ook geen Macbook

Wat zal het toch zijn?
Cor

Nikon D80 / Nikkor 50mm 1.4 / Nikkor 18-70 / Nikkor 55-200 VR / SB 800 / Manfrotto 055XPROB met 498RC4 balhoofd
Gebruikersavatar
Cor Gortzak

Forumlid
Berichten: 821


Locatie: Dordrecht
Ervaringsniveau: ****
Foto's bewerken toestaan: Ja

Onderwerp:

Re: Onderwerp wordt niet gemarkeerd

Berichtdoor Patrick » di mar 19 2013 4:28 pm

Heb je de beschikking over meer dan een webbrowser? Dan zou je de andere kunnen gebruiken.

Welke gebruik je nu eigenlijk? Als het Internet Explorer is, is dit wellicht een goede reden om eens naar een betere browser over te stappen. Zowel Firefox als Google Chrome zijn echt betere browsers.

Ik weet het: eigenlijk geen goede oplossing, maar het is erg lastig om iets beters aan te raden. Dit lijkt een probleem te zijn dat verder (bijna?) niemand heeft.
Patrick | Instagram | Flickr | Nikon D700 en diverse Fujifilm camera's met veel te veel glas
Gebruikersavatar
Patrick

Technisch Beheerder
Berichten: 25336


Locatie: Velserbroek
Ervaringsniveau: *****
Foto's bewerken toestaan: Ja
Contacteer:

Onderwerp:

Re: Onderwerp wordt niet gemarkeerd

Berichtdoor Kees H » di mar 19 2013 9:37 pm

Als je Internet explorer gebruikt probeer dan eens compatbiliteitsmode in te stellen.

menu Extra --> instellingen voor compatibiliteitsweergave


heb dit eens gedaan op een ander forum waar ik alleen ronddraaiende cursor zag ipv foto's
oorzaak was een update van IE/Windows

mogelijk helpt het ook voor jouw probleem
Met vriendelijke groet,
Kees

Nikon Digitaal FX/DX / Fuji X-Pro1, X20
Bijbehorend mooi glas,
Analoog: S2, Nikkormat FT3, FTN, EM, FG, FE(2), FM(2), FM3A, FA, F2AS, F3, F5, F801, F50, F90x, F100, 28TI


https://www.flickr.com/photos/kees_h/albums
Gebruikersavatar
Kees H

Clublid
Berichten: 2287


Locatie: Oss
Foto's bewerken toestaan: Nee

Onderwerp:

Re: Onderwerp wordt niet gemarkeerd

Berichtdoor Peter » di mar 19 2013 9:47 pm

De markering verdwijnt trouwens alleen als je alle berichten op je scherm hebt gehad, dus ook eventueel pagina 2 en volgend

Maar ik begrijp dat jij het met alle berichten hebt ?
Blader je terug als je de berichten leest ?
Gebruikersavatar
Peter

Clublid
Berichten: 7207


Foto's bewerken toestaan: Nee
Contacteer:

Onderwerp:

Re: Onderwerp wordt niet gemarkeerd

Berichtdoor hansvk » wo mar 20 2013 10:31 am

En als je het op een andere PC of laptop probeert?
D90, Tamron 17-50 f/2.8, Nikon AF-S DX 35mm f/1.8G, Nikon AF-D 80-200 f/2.8 ED, Nikon AF-S VR 70-300 f/4.5-5.6G IF-ED, Nikon AF-S VR micro 105mm f/2.8G
(D40 + 18-55)
Gebruikersavatar
hansvk

Forumlid
Berichten: 218


Locatie: Achterhoek ♂

Onderwerp:

Re: Onderwerp wordt niet gemarkeerd

Berichtdoor Cor Gortzak » wo mar 20 2013 10:39 am

Het grijze icoontje komt wel als ik na het bekijken van een bericht te hebben verlaten en opnieuw alle nieuwe berichten ga ophalen. Dan wordt het icoontje wel grijs.

Ik heb het nu geprobeerd in windows vista / internet explorer. Hij doet het hier ook niet in.

Cor G
Laatst gewijzigd door Cor Gortzak op wo mar 20 2013 10:55 am, 1 keer totaal gewijzigd.
Cor

Nikon D80 / Nikkor 50mm 1.4 / Nikkor 18-70 / Nikkor 55-200 VR / SB 800 / Manfrotto 055XPROB met 498RC4 balhoofd
Gebruikersavatar
Cor Gortzak

Forumlid
Berichten: 821


Locatie: Dordrecht
Ervaringsniveau: ****
Foto's bewerken toestaan: Ja


Terug naar “Het Forum”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten