Pagina 1 van 1

Manoir Annabelle (urbex)

Geplaatst: do jul 11 2019 5:56 pm
door Wally118

Re: Manoir Annabelle (urbex)

Geplaatst: vr jul 12 2019 11:35 am
door Frans Martens
Zo'n serie roept bij mij meteen veel vragen op Walter. In eerste instantie of je hier toestemming voor had of dat je gewoon naar binnen bent geslopen? Hoe heb je deze locatie gevonden? Etc etc...
Het is zonder meer een heel bijzondere plek maar ik denk dat er nog iets meer tijd overheen moet gaan, het ziet er allemaal nogal braaf en keurig uit. Het licht vind ik ook niet echt spannend, misschien zou je in de nabewerking daar nog iets aan doen. Van de serie vind ik nr 5 de mooiste.

Re: Manoir Annabelle (urbex)

Geplaatst: vr jul 12 2019 6:26 pm
door Wally118
99% van de urbex locaties is naar binnen sluipen zonder toestemming. Soms heb je mazzel en vind je de eigenaar en geeft hij/zij de goedkeuring dat je er foto's gaat maken, maar dat is bij mijn weten maar een zeldzaamheid.
Het is waar iedereen van houdt he, ik zelf heb liever zulke locaties dan die huizen die al half zijn ingestort of door vandalen helemaal overhoop zijn gehaald. Dat het verlaten is was wel zeer duidelijk te zien binnen. Er waren genoeg kamers waar de rommel overal over de vloer lag verspreid en ook de muren in de hal waren flink af aan het bladeren (dit is op de foto's ook goed te zien).
Ik zou niet weten hoe ik het qua licht nog spannender kan maken. Ik wil je best wel een RAW sturen zodat je me een voorbeeld kunt laten zien wat je precies voor ogen hebt?? Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt :-) Als je dit wilt doen stuur je me maar even een pm met je email en met welke foto je graag eens zou willen stoeien :-)

Re: Manoir Annabelle (urbex)

Geplaatst: di jul 16 2019 7:15 pm
door vansloneker
Foto 8, wat een oude TV. Staat het al zo lang leeg?

Re: Manoir Annabelle (urbex)

Geplaatst: di jul 16 2019 7:30 pm
door Wally118
In 2004 is de laatste bewoonster overleden. Ik kan me bijna niet indenken dat het sinds die tijd leeg staat gezien de goede staat van een hele hoop dingen daar, maar ik heb verder niks meer kunnen vinden over bewoning na die tijd...

Re: Manoir Annabelle (urbex)

Geplaatst: di jul 16 2019 9:24 pm
door Peter
dan zijn de blauwe schoenen naast het bed (die pumps) nog aardig met de tijd mee gegaan
Laat ik het zo maar zeggen :-)

koper ook netjes gepoetst ..
inderdaad braaf en keurig, net iets 'te' in mijn ogen

foto's vind ik erg geslaagd :thumbup:

Re: Manoir Annabelle (urbex)

Geplaatst: wo jul 17 2019 7:11 pm
door Wally118
Dank je Peter.

Persoonlijk hou ik wel van dit soort urbex. Het ziet er allemaal nog vrij netjes uit maar je ziet er wel aan dat het verlaten is...
Het viel hier gelukkig ook nog allemaal mee qua vandalisme. Op de bovenverdieping hadden ze wel goed huis gehouden en daar heb ik dus ook amper foto's gemaakt.