Frank R schreef:Probeer bijvoorbeeld maar eens een mooie toef slagroom te maken en zie hoe snel die inzakt.
Met mijn slagroomrecept blijf het dagenlang prima. Zonder gips of gelatine, gewoon eetbaar. Koken is ook een vak
Maar inderdaad moet je anders koken voor de foto. Groenten alleen blancheren en niet koken, op (nep)vlees mooie grilstrepen branden met een gloeiende stalen pen, proppen plastic in kommetjes om de groente in de saus er boven uit te laten steken... Allemaal gedaan, erg leuk om te doen maar enorm tijdrovend.
krizz schreef:Ik zit er sterk aan te denken om maar eens opzoek te gaan naar een 2e hands 85mm PC-E.
Sterkte, want die zijn bijna niet te krijgen. En anders voor nauwelijks minder dan de nieuwprijs.
Met een PB-4 balg (tweedehands ook al snel 250 euro op eBay, want ze worden al jaren niet meer gemaakt en zijn erg gewild) en een vergroterlensje (de betere tweedehands vanaf 100 euro of eBay) ben je al een heel end op weg voor een smak minder geld.