Verstand van HACCP?..ja dat lijkt er inderdaad wel op....leuk!Peterpan schreef:Ik lees dat er een aantal forumleden verstand hebben van HACCP.
Wilt dat zeggen dat er een aantal Horeca mensen tussen zitten?
Zo zie ik ook wel een aantal dingen waar meneer R. de G. niet zo vrolijk van wordt![]()
Lepels die aan de afzuigkap hangen, houten messenblok, geen beschrmkap over de TL verlichting in de afzuigkap.
Maar voor de rest (voor zover ik kan zien!) en de opmerkingen van mijn voorgangers, mag de de VWA binnen komen.
Waar en in welk restaurant / bistro / eetcafé is deze foto geschoten?
Misschien wel leuk om in een apart draadje onze beroepen te vermelden.
Edit: Ohhhh...................dat draadje bestaat al: http://www.nikon-club-nederland.nl/foru ... lit=beroep
De VWA is tevreden hoor. Ondanks de dingen die je noemt.
Ben zelf 9 jaar chef-kok op een cruise schip geweest....dat was echt extreem w.b.t. HACCP.
Nu ben ikzelf in rustig vaarwater gekomen en werk in "de Buren"in Hoensbroek.
De Eetkamer, kasteel Hoensbroek en Chapeau catering horen erbij.
De Buren is een lunchroom en wij maken alles voor de catering.
Bij ons werken kinderen met een beperking van de Parkschool in Sittard.
Erg leuk.
Wij sluiten om 18.00u....!! De weekenden werk ik niet.
Dat doe ik nu een jaar en na zn 25 jaar weekenden en "altijd"werken is dit heel fijn!
Misschien wel een idee om een voedsel draadje te beginnen.
Groeten.